SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Glädje - Gemenskap - Trygghet - Utveckling

YRUS - Ystad Ridklubbs Ungdomssektion

 

YRUS är Ystad Ridklubbs Ungdomssektion som du automatiskt är med i om du är under 26 år och medlem i Ystad Ridklubb. Vi har en egen ungdomsstyrelse som bevakar barn och ungdomars intressen i klubben och arrangerar olika, roliga aktiviteter! Vi har väldigt kul tillsammans, man får nya kompisar och gemenskap tillsammans med hästarna.

 

Vi utgår från glädje, gemenskap och trygghet i allt vi gör. Vi finns på sociala medier där alla våra aktiviteter, anmälan, information och massa annat skojsigt kommer ut!

 

Följ och håll utkik på vad som händer på YRUS - Ystad Ridklubbs Ungdomssektion på Facebook, yrk_yrus på Instagram & TikTok och såklart även på ridklubben där mycket också syns! YRUS har ett eget rum på vår ovanvåning! Där får ni hänga när ni vill - känn er som hemma men glöm inte att plocka undan efter er.

 

Vi har alltid massor med roliga grejer inplanerade! Övernattningar, kalas, disco, loppis, käpphästhoppning med mera. Kom och häng med oss! Lär känna fler kompisar och våra fantastiska hästar, känn gemenskap & trygghet och få nya minnen & erfarenheter! Följ oss på sociala medier för att läsa mer om vad vi gör och vad som är aktuellt just nu.

 

Hoppas att vi ses!

Kontakt på mejl: yrus@ystad.nu

 
Våra vänner