SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen
till oss!

Välkommen till vårens ridlektioner!

 

Vi startar måndagen den 2 januari och ridskolans sista dag är lördagen den 17 juni.

 

Ridskolans viktigaste uppgift är att lära ut hästhållning och ridning, byggd på en klassisk grund. I all vår verksamhet ska hästen vårdas med omsorg och hanteras på ett riktigt och säkert sätt. Vi arbetar efter Svenska Ridsportförbundets riktlinjer och har Ryttarmärkena som en grund i undervisningen. 

 

Ystad ridklubb – en ideell förening

Vi är tacksamma och blir jätteglada om fler medlemmar engagerade sig i vår fina ridklubb. 

Prata med styrelsen eller personalen för trevliga ideella uppdrag – all hjälps behövs!  Alla frivilliga insatser är mycket välkomna.

 

Medlemskap      

Är obligatoriskt för att få rida på lektion. I medlemskapet ingår det en försäkring. 

Medlemskap för år 2023 kostar:

Senior: 400 kronor                                      Junior 300 kronor 

Ansökan om medlemsskap gör du här Ny medlem

 

Skicka en intresseanmälan om att börja rida gör du här intresseanmälan ridskola

 

Ridtid

Ridtiden inkluderar upp- och avsittning. Eleven bör avsätta minst 20 minuter före och minst 20 minuter efter ridtiden för hästskötsel.

 

Återbud

Lämnas via appen Sportadmin - medlemsappen. Vi är tacksamma om du meddelar om du inte kommer, så att vi kan planera hästarnas arbete. Vi har ingen möjlighet att erbjuda återridning.

 

Hästkunskap

Under hösten har ridgrupperna två hästkunskaps tillfällen (teori) enligt schema, kan även vara praktisk undervisning.  Under våren har vi även en Temavecka där man kan komma på så många tillfällen som man har möjlighet till

Mer information gällande Temaveckan kommer ut under terminen

  

Aktiviteter

Titta på vår hemsida, facebook, instagram eller i stallet för mer information. Vi har även börjat lägga ut aktiviteter som bokas direkt. Se BOKA HÄR

 

Betalning och uppsägning

Ridning sker terminsvis. Fakturering sker terminsvis. Elev/målsman för minderårig elev är betalningsskyldig för hela terminen.  

Terminsavgiften ska vara betald innan lektionerna börjar och betalning sker via avisering på mail. Ni kommer att få ett mail med uppgifter om avgifter i den ridgrupp/tid som ni fått plats i. 

 

Uppsägning ska ske innan ny termin börjar, skriftligen via mail ystadridklubb@ystad.nu 

. (Uppsägning inför vårterminen ska ske senast den 1 december för att inte bli betalningsskyldig för vårterminens

(2023) ridavgift.)

Fakturan för terminens ridning kan delas upp. Detta gör ni själv via aviseringen. Där får ni upp alternativ att betala. Swish/kort/faktura eller delbetalning. Ni väljer det som passar er bäst. har ni några frågor så går det bra att kontakta yr.ekonomi@ystad.nu

Uppsägning inför höstterminen ska vara oss tillhanda senast 1 juni via mejl till ystadridklubb@ystad.nu

  

Som ny elev på ridskolan har du rätt att bli fakturerad för 1 provlektion. Säg till vid anmälningstillfället och om du inte ska fortsätta.

 

Rida flera gånger i veckan

Är Du intresserad av att rida mer än en gång i veckan finns det möjlighet att göra detta till förmånligt pris. Du får 10:- rabatt på din andra ridlektion i veckan, och 20:- rabatt på din tredje ridlektion i veckan. Rabatten gäller per person som rider fler än en gång i veckan. Kontakta kontoret för mer information

 

Ta sig hit 

Det är cykelavstånd från Ystad/Köpingebro/Nybrostrand. Buss 304 till/från Ystad: hållplats Fredriksbergsvägen. Samåk gärna! Ta telefonnumren till Dina ridkamrater, så kan ni turas om att köra.

 

Ungdomssektionen

YRUS är till för alla medlemmar mellan 0-26 år. De anordnar roliga aktiviteter och träffar. Titta på hemsidan, på instagram yrk_yrus eller i stallet för

mer information.                    


 Kontakt:

Du når oss lättast via mejl på ystadridklubb@ystad.nu

Adress till oss:  Ystad Ridklubb  Bredastensvägen 30 , 271 72 Köpingebro  Skyltat Ystad Ridcenter

 
Sponsorer