SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Gemenskap - Trygghet - Utveckling

Bli medlem i Ystad Ridklubb
BLI MEDLEM
Hej allihopa!
2023-12-04 18:22


Trots snö och vinter blickar vi fram mot vårterminen🤩
I dessa grupper finns det platser för dig som har ridit ett tag!


Lämna ditt intresse på ystadridklubb@ystad.nu⭐️🐴

2023-12-04 12:54

Ridskolan börjar närma sig slutet av terminen.
Det finns fortfarande platser kvar på
Julens kurser och läger.
Kom och träna dressyr för Marie den 21-22 december, enskilt eller tillsammans med en kompis.

 

Finns även plats på Nybörjarlägret 27 december 9.00-12.00 med våra trygga ledare. 
Passar t.ex er som gått Hästskötarkursen⭐️❄️ Välkomna!

2023-12-02 09:49
 
Äntligen är det dags!
2023-11-21 13:00

Nu ska vi med gemensamma krafter rösta fram YRUS som Årets Ungdomssektion! 

YRUS har verkligen skapat en plats på Ystad Ridklubb där deras värdegrund glädje, gemenskap och trygghet alltid är en prioritet.
Bakom ungdomssektionen sitter just nu nio stycken engagerade tjejer i blandade åldrar som dagligen kämpar för att vår ridklubb ska vara en plats där man får möjlighet att umgås, hitta på aktiviteter, göra läxor, träffa kompisar och hänga med hästarna på sin fritid, & inte bara ridtid.
De lägger ner otaliga timmar på att skapa mysiga & tillgängliga miljöer, anordna roliga aktiviteter för alla och söka mer kunskap inom sina roller bland annat genom att gå FULK eller bli Diplomerade Ungdomsledare. De anordnar bland annat övernattningar, taco- eller pizzakvällar, rykttävling, party, fotodagar, julshow med mera och har i år även fixat en Käpphästgård, i ett tidigare tomt korsvirkeshus, för att ta gemenskapen ännu ett steg längre.

Ridklubbens barn & unga sätts alltid främst, och YRUS målsättning är alltid att alla ska känna sig trygga, ha en plats att vara på och ha roligt! Visst tycker vi att de förtjänar att bli Årets Ungdomssektion, för 2023?

 

Vid en nominering krävs det mejl och mobilnummer. Där kan ni skriva in yrus@ystad.nu och ordförande Emmas mobilnummer, 0767755055 om ni nominerar YRUS. 

Länk finns hos @yrk_yrus samt @dusskane 

Ni kan nominera fram till den 30 november, både ungdomssektion och ungdomsledare. Ni vet väl att vi även har ett gäng duktiga ungdomsledare? 

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=5Z-nZxEgUUWoDoCLY7szklStfsKMuRRDo3UaLnaaAg5UQlBDTlNHUzJGQ0xZVEZQVU9GSUlQWlo2NS4u

 

NU KÖR VI! 🤝🏼

#tryggpåyrk #yrus #ungdomssektion #ungdomsledare #skånesridsportförbund #ungiridsporten #tryggaledare #stallkänslan

Jul
2023-11-11 12:41
 
BLI MEDLEM


 
Våra vänner