SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Glädje - Gemenskap - Trygghet - Utveckling

Bli medlem i Ystad Ridklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till oss på Ystad Ridklubb!

Fler bilder (+55) >>

 

Hej på dig! Vi är den lilla ridskolan utanför Ystad, med närhet till skog och natur, utbildad personal och duktiga ungdomsledare. Där våra viktigaste ledord är Glädje, Gemenskap, Trygghet och Utveckling. Vi erbjuder ridning för nybörjare samt rutinerade unga och vuxna, hoppspecial, dressyrspecial, tävlingsgrupp och funkisridning. Vi har Lära med Häst hos oss, vi tar emot elever från skolor, vi samarbetar med försäkringskassan och arbetsförmedlingen för att ge de som behöver det en chans till arbetsträning, vi har daglig verksamhet hos oss två dagar i veckan och utöver detta också erbjuder vi tävlingsmöjligheter, i både lag och individuellt, för de som har som mål att tävla. Vår ungdomssektion YRUS är prisbelönt både genom Trygghetspriset 2022, Årets Ungdomssektion Skåne 2018 & 2023 samt Årets Förening av Lions 2023 för sitt hårda arbete för trygghet och gemenskap. Dessutom hittar vi på en massa roliga grejer tillsammans, både inom ungdomssektionen och föreningen i sig. På vår förening står vi för hästvälfärd, följer både vår egen men också Ridsportförbundets Värdegrund samt Ridsportens Ledstjärnor och hjälps åt att sprida värme, omtanke, engagemang och att alltid säga HEJ

 

Vill du bli en del av oss? Här kan du bli medlem: Bli medlem här

 

Medlem helår junior Pris: 330 kr
Medlem helår senior        Pris: 430 kr

 

Vill du börja rida hos oss? Här kan du ange en intresseanmälan: Intresseanmälan Ridskola

 

Varmt välkommen till oss! Vi hoppas att du kommer trivas! 

Vi söker ridlärare - är det du?
2024-06-14 23:14
Vill du bli en del av oss?
 
Ystad Ridklubb söker ridlärare inför höstens lektioner. Storlek på tjänst beror på kvalifikationer men vi söker dig som är utbildad ridlärare SRL 2-3, alternativt SRL 1 med avsikt att göra SRL 2 i framtiden. Möjlighet till 3 dagar i veckan finns för rätt sökande.
 
Vi söker dig som är positivt engagerad, tycker om att undervisa elever på alla nivåer samt är flexibel om situationen kräver då vi är en liten personalgrupp och behöver kunna lösa problem som uppstår tillsammans.
 
Vi har elever från mindre barn, engagerade unga, tävlingsgrupper för de som är redo samt även Pararidning.
 
Rekrytering sker löpande så skicka dina frågor eller ansökan till ystadridklubb@ystad.nu snarast. Vi ser fram emot din ansökan!
 
Höstterminen börjar vecka 33. Välkommen!
Ystad Champions Tour
2024-06-14 23:14
Dressyrsuccén Ystad Champions Tour är tillbaka!
 
I år satsar vi stort avseende upplevelser för tävlande ekipage, publik, sponsorer, samarbetspartners, våra funktionärer och andra besökare. Mer information kommer under sommaren. Skriv in datumen i era kalendrar redan nu, vi vågar lova att vi alla kommer njuta av en riktigt innehållsrik helg tillsammans!
 
Vill du också vara med? Välkommen att maila yr.tavling@ystad.nu
 
Med vänliga hälsningar,
Projektgruppen YCT
FONDEN
2024-06-14 23:11

Ni har väl inte missat att vi är med i FONDEN? Det är fantastiskt! Läs mer här vad FONDEN innebär och hur man ansöker. 

Sommaraktiviteter
2024-06-14 23:10

Snart sommarlov och här kommer årets sommaraktiviteter! Varmt välkomna med anmälan och hoppas att vi ses för lite hästhäng utöver sol, bad och glass i sommar!

BLI MEDLEM


 
Våra vänner