SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Gemenskap - Trygghet - Utveckling

Bli medlem i Ystad Ridklubb
BLI MEDLEM
Smart planering
2023-09-28 12:54

Den 14-15 oktober går vår dressyrtävling Ystad Champions Tour av stapeln!

 

Med i denna härliga satsning är Hästdagbok.se vars professionella produkter kommer finnas med bland priserna.

 

”Hästdagbok.se har ett brett sortiment av träningsdagböcker som passar dig som vill kunna regga er träning, sätta mål, följa utvecklingen, reflektera över dagsformen och samtidigt hitta det positiva i er prestation, litet som stort. Det finns flera varianter att välja på, allt från er vardagsplanering, specifika träningsmål, för er som tävlar och numera även böcker för dig som är instruktör i grupp eller privat. Alla böcker går dessutom att få med personligt omslag. Läs mer och se tydliga bilder på www.hästdagbok.se”

 

Om ni inte redan har en dagbok hemma så rekommenderar vi er att spana in sortimentet! Stort tack till Hästdagbok.se för att ni är en del av Ystad Champions Tour!

 

#dressyr #ridsport #ystadchampionstour #smartplanering #hästdagbok #tillsammans #ystadridklubb

Är du den vi söker till vår cafeteria?
2023-09-20 14:38

 

Är du en av de vi söker för att kunna ha vår cafeteria öppen utöver när vi har tävlingar som skulle kunna erbjuda våra ungdomar som kommer direkt från skolan lite fika innan ridlektioner? Som skulle kunna se till att det finns fika att köpa medans barnen rider? Som tycker det är trevligt att erbjuda en mötesplats för våra medlemmar innan, efter och under pågående aktiviteter?
 
Vi har en fantastiskt fin ovanvåning som vi skulle vilja få mer aktivitet i. Där man kan samlas för att träffa andra, kanske medan man gör läxor eller bara för att träffa vänner. Vi vill skapa en naturlig mötesplats att ses som medlem i vår förening. Du kanske själv har barn som rider så du skulle kunna hjälpa till när du ändå är på plats? Du kanske har barnbarn som rider, eller rider själv, och vill hitta ett sätt att engagera dig i vår förening? Vem du än är så vore det både roligt och viktigt att du kan och vill hjälpa till. Vardagar eller helg, vad passar dig? Vi kommer att se till att det som behövs finns på plats.

 

Vid intresse välkomnas mail till ystadridklubb@ystad.nu

Ponnyallsvenskan
2023-09-17 08:35

I går var vårt härliga lag och tävlade i Ponnyallsvenskan div. II hos Färs Härads Ryttarförening. Denna gång kom vi inte till omhoppning, men solen strålade och tillsammans skapade vår lag och lagledare en härlig känsla. Efteråt var det mysig fika och alla peppade varandra.

 

I laget red Tyra Lundsten på Ivy House Sapphire, Hilma Reinertz på Alectrona RC, Lova Bjerke Frankell på Rans Karamell och Lilian Wilhelmsson på Kulrush George. Lagledare för dagen var Anne-Mie Göransson.

 

Lilian som guidade George till en felfri runda berättar:

”Rundan var full med fart och George var väldigt fin, det var en kul dag med laget!”.

 

Stort tack till vårt duktiga lag som verkligen kämpade på, lagledare, funktionärer och alla som gjorde dagen möjlig hos @farsharads !

2023-09-06 17:45
 
Anläggningen vecka 36 🌸
2023-09-05 08:40

 

Nu laddar vi inför vår hopptävling söndagen den 10 september.

 

Lördagen den 9 september stänger vi ridhuset kl 13.00 för förberedelse inför tävlingen och uteridbanan stängs kl 14.00.

 

Vi samlas kl 15.00 för att bygga och förbereda anläggningen inför tävling.

 

Söndagen den 10 september är anläggningen stängd för icke tävlande ekipage till efter det att tävlingen är avslutad.

 

Välkomna! 🤩⭐️

BLI MEDLEM


 
Våra vänner