SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Gemenskap - Trygghet - Utveckling

Bli medlem i Ystad Ridklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till oss på Ystad Ridklubb!

Fler bilder (+40) >>

 

Hej på dig! Vi är den lilla ridskolan utanför Ystad, med närhet till skog och natur, utbildad personal och duktiga ungdomsledare. Där våra viktigaste ledord är Glädje, Gemenskap, Trygghet och Utveckling. Vi erbjuder ridning för nybörjare samt rutinerade unga och vuxna, hoppspecial, dressyrspecial, tävlingsgrupp och funkisridning. Vi har Lära med Häst hos oss, vi tar emot elever från skolor, vi samarbetar med försäkringskassan och arbetsförmedlingen för att ge de som behöver det en chans till arbetsträning, vi har daglig verksamhet hos oss två dagar i veckan och utöver detta också erbjuder vi tävlingsmöjligheter, i både lag och individuellt, för de som har som mål att tävla. Vår ungdomssektion YRUS är prisbelönt både genom Trygghetspriset 2022 och Årets Ungdomssektion Skåne 2018 och 2023 för sitt hårda arbete för trygghet och gemenskap. Dessutom hittar vi på en massa roliga grejer tillsammans, både inom ungdomssektionen och föreningen i sig. På vår förening står vi för hästvälfärd, följer både vår egen men också Ridsportförbundets Värdegrund samt Ridsportens Ledstjärnor och hjälps åt att sprida värme, omtanke, engagemang och att alltid säga HEJ

 

Vill du bli en del av oss? Här kan du bli medlem: Bli medlem här

 

Vill du börja rida hos oss? Här kan du ange en intresseanmälan: Intresseanmälan Ridskola

 

Varmt välkommen till oss! Vi hoppas att du kommer trivas! 

Påsklovsaktiviteter
2024-03-05 13:22

Påsklovet närmar sig med snabba steg och här kommer lovaktiviteterna! Välkomna med anmälan och hoppas att vi ses! 

KÄPPAHÄSTEN GRAND PRIX 2024
2024-03-05 13:00
Ni har väl inte missat?! Den återkommande succén Käppahästen Grand Prix är äntligen tillbaka! Vi ses i Rådhusparken i Ystad den 27 mars, klockan 11.00-15.30!
 
Anmälan mejlas till yrus@ystad.nu senast söndag 24/3!
 
11.30-13.00 Hopptävling (Rådhusparken)
13.30-14.30 Dressyrtävling (Rådhusparken)
15.00 Käpphästlopp (Gågatan)
 
Hopptävling: Klasser 20 cm (för 0-8 år), 40 cm (för 0-12 år), 60 cm & 80 cm (inga åldersgränser). Topp 3 i varje klass får prisrosett! Kostnad: 50:- / start! Swishas på plats. Max 120 startande totalt. OBS: För barn och unga med funktionsvariation, som är äldre än angiven åldersgräns i hoppklasserna 20 och 40 cm, går det bra att delta i dessa klasser ändå, utifrån förutsättningar och behov.
 
Dressyrtävling: Här rider du valfritt eller eget program. Meddela ditt önskade låtval i informationstältet innan dressyrtävlingen börjar. Topp 5 totalt får prisrosett! Kostnad: 50:- / start. Swishas på plats. Max 60 startande totalt.
 
Käpphästlopp: Alla som springer loppet får nummerlapp och medalj. Nummerlapp hämtas ut i informationstältet på plats, innan loppet. Gratis!
 
NYHET FÖR I ÅR - YRUS GRAND PRIX MÄSTARE 2024
Om du deltar i både hopptävlingen, dressyrtävlingen och käpphästloppet så är du med och tävlar om att bli YRUS Grand Prix Mästare 2024. Då räknas ditt resultat från hoppning och dressyr samt att du har varit med och deltagit i loppet. Detta vill du inte missa, det lovar vi!
 
På plats kommer det att finnas informations- & försäljningstält, pysseltält och mattält. Dessa kommer att vara samlade och där hittar ni information om allt som gäller eventet, försäljning av t-shirts, olika pyssel och försäljning av kaffe, dryck, fika och enklare förtäring. Utöver detta såklart musik, käpphästar, glada skratt och härligt umgänge!
 
Välkomna alla käpphästar, deltagare, familjer, släkt, vänner, hundar och vem ni nu vill ta med er. Alla är välkomna! Det blir en riktigt härlig dag, det kan vi lova!
VIKTIG INFORMATION
2024-02-29 13:01

Nytt fall med EHV-1 på drabbad anläggning i Skurups kommun. Vi får därför avvakta med att öppna upp vår anläggning för ekipage som inte står uppstallade på intilliggande gårdar. 

Vi påminner alla ridande på ridskolan att det är väldigt viktigt med hygien och att ha rena kläder om ni vistas på flera anläggningar. Kom ihåg att det även gäller skor, väst, hjälm & vantar.

Verksamhetsberättelse 2023
2024-02-27 20:16

Fler bilder (+4) >>

Här kommer Verksamhetsberättelse för 2023! Den går även att hitta under fliken "Verksamhetsberättelse" ovan här på hemsidan. Tack alla våra medlemmar för ett härligt år! 

BLI MEDLEM


 
Våra vänner