SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Gemenskap - Trygghet - Utveckling

Bli medlem i Ystad Ridklubb
BLI MEDLEM
Sportlovshoppning
2024-02-23 23:32

Tack för idag alla deltagare, hästar, föräldrar och publik! Vilken härlig dag det blev med både sol, glada skratt, hejarop och fina ritter! Dessutom höll YRUS vårt Grethes Fik öppet och serverade både kaffe, läsk, kolsyrat vatten, varm toast, kexchoklad och klubbor. Härligt! Bra jobbat alla ekipage! Har ni bilder från dagen? Skicka gärna dem till ystad_ridklubbInstagram så publicerar vi! 

VIKTIG INFORMATION
2024-02-22 16:59

Det har kommit till vår information att en grannkommun har fått det hemska viruset EHV-1. Därför är tyvärr morgondagens sportlovshoppning stängd för utomstående. Detta är en försiktighetsåtgärd. 

 

Anläggningen är stängd för ekipage som inte är inom ridavstånd tills vi vet mer. Befinner man sig i fler stallar ska man byta kläder samt tvätta sig ordentligt. 

2024-02-11 12:27

Idag har Freja fått sitt pris i sin tävling med YRUS, en privatlektion för Johanna. Hon valde att rida på Fairy, det kan man ju förstå! Tack för idag & bra kämpat 💕💕

Årsmöte
2024-02-09 11:58

Medlemmarna i Ystad Ridklubb kallas härmed till ordinarie årsmöte.

 

Måndagen 26/2 2024 klockan 19.00.
Plats: Ovanvåningen på ridklubben.

 

Det bjuds på kaffe och kaka. Ingen förhandsanmälan behövs.

 

Verksamhets och förvaltningsberättelse, revisorernas berättelse, inkomna motioner, m.m. finns att ladda ner på hemsidan 1 vecka innan mötet.


OBS det krävs medlemsinloggning för att komma åt dessa dokument. Se bifogade bilder som visar på hur ni loggar in via hemsidan. Det går även att logga in via mobilen.

 

Det här är din möjlighet som medlem att ta del av spännande och viktig information. Det är även tillfälle att lyfta fram och/ eller rösta på de styrelsekandidater du vill ge ditt förtroende. Presentation kommer inom kort. Ystad Ridklubb är en idrottsförening i ständig utveckling, nu är det din chans att vara med och påverka vårt gemensamma år.

 

Vi hoppas att vi ses, varmt välkomna!

Med vänlig hälsning,
styrelsen Ystad Ridklubb

2024-02-07 15:26

Hej alla medlemmar!

Vill du också vara med och bidra till klubbens utveckling, men inte har möjlighet att kandidera till styrelsen?
 
Två av våra medlemmar i valberedningen kommer efter flera år av ideellt arbete nu öppna möjligheten för någon/ några andra att ta en plats i vår valberedning. Vi har redan en kandidat på väg in och ser positivt på att välkomna en eller två till.

 

Valberedningens ansvarsområde är att enligt Ystad Ridklubbs stadgar arbeta för att ta fram kandidatförslag till styrelsen som sedan årsstämman röstar om. Under årets gång finns valberedningen som stöd för styrelsen vid eventuella fyllnadsval eller andra frågor gällande ”bemanning” av styrelseposterna.

 

Inför årsmötet ansvarar valberedningen för att delge tilltänkta styrelsekandidater information om Ystad Ridklubb, dess styrelse och vad som förväntas av en styrelsemedlem. Viktigt är också att styrelsekandidaten får möjlighet att delge vad denne kan och vill bidra med i styrelsearbetet.
 
Att sitta i valberedningen innebär att man nyfiket nätverkar med klubbens medlemmar, ser och lyfter fram olika kompetenser som positivt kan bidra till klubbens utveckling samt sammanställa kandidatförslaget till varje årsmöte. Självklart kommer du att få stöttning av de som i dagsläget sitter i valberedningen i en överlämningsfas samt därefter vid behov.

Är detta du? Välkommen att skicka ditt intresse till yr.styrelsen@ystad.nu och berätta kortfattat om dig själv och varför du vill vara med i valberedningen. Vi ser fram emot att höra från dig!

BLI MEDLEM


 
Våra vänner