SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen
till oss!

Bli medlem i Ystad Ridklubb
BLI MEDLEM
Imorgon 🤩
2023-02-04 10:03
 
Stafettmaran 2023
2023-02-03 10:28

Ystad Ridklubb ska galoppera (trava eller skritta, du väljer själv) årets upplaga av Stafettmaran!

Stafettmaran är en fantastisk folkfest och lopp! Loppet startar i Simrishamn och med målgång i Ystad. Där väntar applåder, musik, eventtält, scen, publik och hejarklack! Det är fantastiskt roligt och självklart ska vi vara med. 

Loppet är på förhand uppdelat på tio distanser och de som vill vara med i laget kommer överens vem som ska springa vilken distans (3,7 till 5,5 km). 

 

Stafettmaran är den 26 augusti och innan dess kommer vi planera för gemensamma lagaktiviteter och sponsorer avseende startavgiften. 

 

Vill du eller ditt företag sponsra hela eller delar av startavgiften? Som tack kommer din logga/ företagsnamn tryckas på våra lagtröjor samt publiceras i våra sociala kanaler.

 

Vill du vara med i laget? Alla är välkomna och det är bara roligt om det är första gången du är med i ett lopp. Vi gör det tillsammans för att det är roligt (man behöver inte vara lika snabb som Grethe). 

Vill du sponsra eller vara med i laget? Varmt välkommen att kontakta Johanna Cratz eller Emilia Netterberg samt kommentera detta inlägg, skriva DM. eller maila ystadridklubb@ystad.nu

 

Alla medlemmar är mer än välkomna att ha picknick och fira målgången tillsammans med laget. Vi längtar redan!

Habilitering - Region Skåne
2023-02-02 21:59

I flera år har vi haft ett samarbete med habiliteringen och Region Skåne.

Vecka 9 klockan 13.00-15.00 startar vi igen och kör fram till vecka 19 med ett uppehåll vecka 13 🌸

ÄNTLIGEN!
2023-02-02 17:53

ÄNTLIGEN hörni! Vi har under året kämpat och jobbat hårt för att få in pengar så vi kan fortsätta utveckla både ungdomssektionen men också vår ridskoleverksamhet i helhet. 

En målsättning vi länge har haft är att köpa in ordentliga säkerhetsstigbyglar till alla våra lektionshästar. Pengar som har kommit in vid aktiviteter, stödmedlemskap etc har vi sparat och i höstas hade vi en gemensam försäljning där vi tillsammans skramlade ihop nästan 10 000 kronor, till just nya stigbyglar. 

Vi är äntligen i mål! Vi har nu köpt in Acavallo Säkerhetstigbyglar till våra hästar, såklart i ridklubbens blåa färg! Idag har alla hästar förutom Lillebror & Ginnis fått på sina på sadlarna, deras kommer om cirka två veckor. 

Acavallo stigbygeln är öppningsbar så vid eventuellt fall från hästen öppnas sidan och foten faller ut. De är dessutom breda med extra bra grepp! Detta ökar säkerheten på ridskolan och att alla våra ryttare ska känna sig trygga & säkra på hästen. 

VIKTIGT: Från och med nu ska dessa stigbyglar sitta på sadlarna, byten till egna stigbyglar får inte ske med risk för att tappa bort, förstöra eller att de hamnar fel på sadeln. Vi hoppas att detta hålls och respekteras. Alla stigbyglar är märkta med YR. 

TACK till @stallshopen_i_tomelilla för fint samarbete kring rabatt och för att vi fick köpa dem hos er! 💙

SÅ KUL!!!! 💙💙💙 Tillsammans är vi YRUS och Ystad Ridklubb! 

#tryggpåyrk

Louise hjärta Prinsen
2023-02-01 17:11

 

Vår fine Prins börjar bli till åren. Louise Raihle Lagnecranz som är vår vice ordförande och även rider på ridskolan har länge önskat att få köpa honom när det är dags för att börja pensioneras. Nu har vi bestämt att det är de ju värda, båda två. Sedan igår ägs han av Louise och kommer till vår stora glädje fortfarande vara tillgänglig för ridskola på måndagar, tisdagar, onsdagar och lördagar. Det uppskattar vi ju alla!

 

Louise är självklart jätteglad och berättar:

 

”Jag föll för Prinsen för ungefär två år sedan. Jag föll framförallt för hans samarbetsvilja och att han är så välutbildad. Det gör honom till en underbar läromästare. Ett plus är ju att han är så mysig och snäll att hantera! Min dotter Julia är delägare och vi ser verkligen fram emot att nu ha Prinsen i vår familj!”.

 

Vi håller verkligen med Louise, för visst är Prinsen underbar! Han har varit med i både dressyrspecial, förberedande hoppgrupp, lagtävlingar och är just nu klubbmästare i dressyr. Vi är verkligen glada över att han delvis kommer att gå kvar i verksamheten. Skriv gärna grattis till dem båda i kommentarsfältet och berätta gärna vad just du tycker är bäst med Lille Prinsen.

 

#lilleprinsen #kärlek #lyckatill #ystadridklubb

BLI MEDLEM

 
Sponsorer