SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Glädje - Gemenskap - Trygghet - Utveckling

Välkommen till oss på Ystad Ridklubb!

Fler bilder (+55) >>

 

Hej! Vi är den lilla ridskolan utanför Ystad, med närhet till skog och natur, utbildad personal och duktiga ungdomsledare. Där våra viktigaste ledord är Glädje, Gemenskap, Trygghet och Utveckling. Vi erbjuder ridning för nybörjare samt rutinerade unga och vuxna, hoppspecial, dressyrspecial, tävlingsgrupp och funkisridning. Vi har Lära med Häst hos oss, vi tar emot elever från skolor, vi samarbetar med försäkringskassan och arbetsförmedlingen för att ge de som behöver det en chans till arbetsträning, vi har daglig verksamhet hos oss två dagar i veckan och utöver detta också erbjuder vi tävlingsmöjligheter, i både lag och individuellt, för de som har som mål att tävla. Vår ungdomssektion YRUS är prisbelönt både genom Trygghetspriset 2022, Årets Ungdomssektion Skåne 2018 & 2023 samt Årets Förening av Lions 2023 för sitt hårda arbete för trygghet och gemenskap. Dessutom hittar vi på en massa roliga grejer tillsammans, både inom ungdomssektionen och föreningen i sig. På vår förening står vi för hästvälfärd, följer både vår egen men också Ridsportförbundets Värdegrund samt Ridsportens Ledstjärnor och hjälps åt att sprida värme, omtanke, engagemang och att alltid säga HEJ

 

Vill du bli en del av oss? Tryck på länken ovan! 

 

Medlem helår junior Pris: 330 kr
Medlem helår senior        Pris: 430 kr

 

Vill du börja rida hos oss? Här kan du ange en intresseanmälan: Intresseanmälan Ridskola

 

Varmt välkommen till oss! Vi hoppas att du kommer trivas! 

Amidala & Shakira
2024-07-05 16:08

Nu när vårterminen är slut har även Shakira och Amidala gått färdigt hos oss. De har varit hos oss i många år och vi har haft ett fint samarbete med deras ägare, som nu har tagit beslutet att de ska få göra lite annat roligt. Det är de så värda! Dessa är två väldigt omtyckta ponnyer som har lärt många elever otroligt mycket och vi är glada för de år som vi har haft med dem. Vi önskar både dem, deras ägare och nya medryttare lycka till i framtiden! Eventuellt kommer Shakira att gå lite ridlektioner även i höst men Amidala har gått färdigt på ridskola. 

Världens bästa Berit söker medryttare!
2024-07-05 14:13
 
Berit har flyttat in i Stall Norr efter sin tid hos oss på ridskolan. Vi är så glada och tacksamma över den tid vi har haft med henne, som den kloka, snälla och roliga häst hon är. Tack för denna tiden! 
 
Nu söker hon medryttare 2 dagar i veckan. Som medryttare ansvarar du för skötsel, mockning och annat som medföljer i hästen dagliga omvårdnad samt delar på utgifter som stallhyra och foder. Berit söker någon som främst vill sköta om henne och rida ut henne dessa dagar samt att du är över 18 år. Ingen hoppning då hennes ägare vill göra den delen själv.
 
Vill du veta mer eller är du intresserad? Kontakta hennes ägare Lea på 070-733 07 68.
2024-07-05 14:11
Ta chansen att marknadsföra ditt företag!
 
MÖTESPLATS STIFTELSEN SPARBANKEN SYD
 
Vi erbjuder utställningsplats helt kostnadsfritt under Ystad Champions Tour!
 
Vi har några platser med eventtält kvar. Du har möjlighet att marknadsföra ditt företag, sälja produkter, arrangera tävling i din monter, dela ut samples och giveaways. Du bestämmer helt fritt!
 
Nedan gäller:
  • Eventtält (2 x 2 m) lånas av Ystad Ridklubb. YRK står för upp- och nedmontering. Meddela om du har eget.
  • Ni blir tilldelade en plats (alla platser är på rad bredvid varandra).
  • Eventtälten står utomhus i nära anslutning till tävlingsbana och framridning.
  • Försäljning av mat och dryck tillåts ej då Ystad Ridklubb säljer detta i eget regi under hela tävlingshelgen.
  • Ni måste kunna medverka/bemanna tältet minst lördag och söndag (helst fredag om möjlighet finns).
  • Utflytt sker tidigast efter att helgens sista ekipage har ridit klart och avslutat sin tävlingsritt.
  • Er verksamhet och produkter är i enighet med Svenska Ridsportförbundets värderingar.
 
Vill du och ditt företag vara med och bli en del av vår eventby Mötesplats Stiftelsen Sparbanken Syd och Ystad Champions Tour?
 
Välkomna att så fort som möjligt boka din plats via yr.tavling@ystad.nu
 
Knattekul HT24
2024-07-05 13:33

Kolla här! En spännande och väldigt rolig nyhet inför höstterminen, knattekul för våra minstingar! Skicka in din anmälan nu, innan platserna tar slut. Vi ses till hösten!

 
Våra vänner