Hoppa till sidans innehåll

Emilia Netterberg


Hej! Emilia heter jag och har när jag var yngre tävlat mycket ponny för Enskede Ridsällskap. Roligt var när vårt ponnylag kom på en andra plats i Stockholms ponnycup.

Sedan 4 år tillbaka är jag en stolt medlem av Ystad Ridklubb. Här får alla en chans att vara en del av ridsporten på sina egna villkor och nivå. Vid intresse och extra träningstillfällen finns det också möjlighet att representera Ystad Ridklubb på tävlingsbanan vilket jag tycker är jätteroligt!

Av ridskolans alla hästar är Hamilton min favorit. En erfaren och mycket positiv häst med de egenskaper som jag trivs med. Tillsammans har vi vunnit klubbmästerskapet i hoppning år 2016 och 2017. Numer inriktar vi oss på dressyr och startar på LB-nivå med godkända ritter. Vi hoppas självklart på fler och att höja resultatprocenten.

Under VT 2019 fick jag möjlighet att vara en del av ridskolans hopplag division 3. Det var en nyttig erfarenhet och det är roligt att få vara en del av ett lag. Jag och en annan favorit, Zeeman hoppade till oss felfria rundor och har även startat i clear round-klasser på hemmaplan.

För mig är det viktigt att ta del av olika träningstillfällen som ridskolan erbjuder, att alltid sätta hästens behov i första hand samt att alltid vara en representant för Ystad Ridklubb, både vid interna och externa tillfällen.

Vi ses i stallet och jag hoppas på många framtida godkända ritter och nya erfarenheter!

Uppdaterad: 22 SEP 2019 19:22 Skribent: Emilia Netterberg/Lena Nilsson
Epost: Adressen Gömd

image002

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sparbanken syd

Elit[1]

colorama

Subway

Flügger

stallshopen

 

RA

YA

XL

SU

ICA K

BB

rhtc

ICA Supermarket