Hoppa till sidans innehåll

Maja


Mitt namn är Maja, jag är 13 år och sitter som ledamot i YRUS styrelse 2022. Detta har jag även gjort under ett tidigare år, så ska bli super roligt att få vara med igen!

Några av er kanske känner igen mig från lördagarna, då jag jobbar som lördagsledare varannan vecka. Det innebär att jag hjälper till och finns som ett litet extra stöd för barnen och deras föräldrar innan, under och efter deras ridlektioner. Världens bästa sätt att få spendera lördagarna på enligt mig! Utöver lördagarna är jag i stallet på fredagar och rider då i en av hoppgrupperna. I övrigt har jag ridit på Ystad Ridklubb sedan tidigt 2015, då startade jag min resa på lördagarna. Så det är verkligen helt underbart att nu få hjälpa och lära barnen som nu rider just på lördagar!

Utanför Ystad Ridklubb går jag på en högstadieskola i Ystad. Sedan rider jag även ibland på ett annat ställe de lördagarna när jag inte jobbar.

Mina favorithästar på klubben är Ginnis och Ludde. Men tycker att alla hästarna på ridklubben är härliga individer som de alla kan lära oss något nyttigt vi kan ta med oss i vår ridning!

Jag hoppas verkligen att vi ses på våra kommande YRUS aktiviteter och i stallet. Jag finns alltid tillgänglig om du har någon fråga eller behöver hjälp med någonting! Jag hoppas vi kommer få ett fantastiskt YRUS år tillsammans! 💪🏼

Uppdaterad: 27 JAN 2022 10:32 Skribent: Maja/Lena Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL