Hoppa till sidans innehåll

Clara


Hej! Jag heter Clara, är 16 år gammal och sitter som ledamot i YRUS styrelse. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla och se hur vi kan driva YRUS med aktiviteter och annat.

Utöver YRUS, så jobbar jag också som lördagsledare varannan lördag, vilket jag tycker är superkul! Jag kan stå och prata om hästar i timmar, så är det något ni undrar om är det bara att fråga. Själv rider jag inte lika mycket på ridskolan som jag har gjort en gång i tiden, då tiden inte finns. Men har verkligen lärt mig så otroligt mycket där! På Ystad Ridklubb kommer favorithästen alltid att vara Anastacia då hon lärt mig så otroligt mycket genom åren.

Just nu studerar jag på Flyinge Hästsport gymnasium, där jag förhoppningsvis under de kommande åren ska lära mig allt som går om hästar. I ett närliggande stall har jag min egen häst, som heter Birkut! Han är från Polen (vilket kanske märks på namnet.) En väldigt snäll häst med mycket personlighet.

Jag ser fram emot det kommande året och alla aktiviteter som vi har i planerna att genomföra. Tror detta kommer att bli ett super år med er alla! 👏🏼

Uppdaterad: 28 JAN 2022 14:55 Skribent: Clara/Lena Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL