Hoppa till sidans innehåll

Jonna Lundberg


En av våra fasta ridlärarvikarier som presenterar sig själv så här:

Jonna Lundberg heter jag, är 29 år och bor här i Ystad sedan 1,5 år tillbaka.Jag har under hela mitt liv haft hästar i min närhet och från 15-års ålder har jag utbildat och tävlat hästar på olika nivåer - allt från inridning till högre nivåer av tävling runt om i Sverige. Tillsammans med min häst Brio 6 (som nu lever ett lugnt pensionärsliv här på Ystad ridklubb) har jag tävlat upp t.o.m. 1.50-hoppning med placeringar, samt ridit flertalet SM som både junior och young rider. 

Som person är jag driven och lyhörd, vilket speglar sig i det sätt jag arbetar med hästar och ryttare. Kommunikation och förståelse är för mig två av de viktigaste bitarna när det kommer till ridning, utan det fungerar inte mycket. Vi behöver vara noga med hur vi kommunicerar och vi behöver förstå varför vi får den reaktionen vi får från hästen.
Jag höll tidigare till på vår gård i Eskilstuna, men tillslut blev längtan efter livet i Skåne för stor och vi slog slag i saken och flyttade ner hit till min mans gamla hemtrakter. Jag är spänd på nya äventyr och hoppas att få hjälpa er med tips och råd när det kommer till hästar och ridning. 
Uppdaterad: 03 JUN 2020 17:08 Skribent: Styrelsen EN/Jonna LundbergLena Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL

ICA K

ICA Supermarket