Hoppa till sidans innehåll

Emma Persson


Jag heter Emma Persson, 25 år i år och bor i Tomelilla. Har ridit och varit medlem på Ystad Ridklubb sedan 2005 med några kortare avbrott då jag har varit iväg på säsongsjobb som skidlärare eller rese- & barnklubbsledare.

Kom åter tillbaka från mina säsongsjobb i april 2020 och numera håller jag lektionerna på lördagar, sitter som ordförande i vår ungdomssektion YRUS styrelse och rider lektioner på torsdagar och hoppträningar på fredagar för Johanna. Så himla roligt!

Tycker om att jobba med barn & hästarna är dessutom världens bästa kollegor, tillsammans med övriga personal och lördagsledare på ridskolan, och jag brinner för att utveckla ungdomssektionen, skapa gemenskap och trygghet bland våra barn & ungdomar och hålla i roliga aktiviteter!

Utöver detta studerar jag till förskollärare på Malmö Universitet och jobbar på Hööks i Ystad. Jag har ingen egen häst men rider våra fina lektionshästar som är fantastiska läromästare och hoppas att egen häst kommer i framtiden.

En häst jag håller lite extra kärt på ridskolan är vår Andalgó, eller Olga som hon kallas. Ett snällt och positivt sto f. 2015 som kom till oss förra sommaren.

Jag älskar hästar & ridsporten, och tycker att det är så roligt att vi på Ystad Ridklubb tillsammans delar världens bästa intresse!

Hoppas att vi ses!"

Uppdaterad: 29 MAR 2022 08:00 Skribent: Emma Persson/Lena Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL