Hoppa till sidans innehåll

Emma Persson


Jag heter Emma Persson, är 23 år och bor i Tomelilla. Har ridit och varit medlem på Ystad Ridklubb sedan 2005 med några små avbrott då jag varit iväg på jobb i Sälen eller utomlands.

Jag har tidigare varit med i YRUS-styrelsen, hösten 2017 höll jag i lördagslektionerna och har de senaste sju åren ridit i den tidigare hoppgruppen för Annika. Numera rider jag på onsdagar och fredagar för Johanna och så håller jag lektionerna på lördagar.

Jag har tidigare jobbat som skidlärare, reseledare och barnklubbsledare, attraktionsförare, butikssäljare, vikarie på förskola med mera, men sedan april i våras är jag tillbaka och håller lektioner på ridklubben och det är väldigt roligt, jag trivs bra med barn och hästarna är världens bästa kollegor!

Jag har ingen egen häst men rider ju våra fina lektionshästar som är fantastiska läromästare och hoppas att egen häst kommer i framtiden. Jag älskar hästar & ridsporten, och tycker det är så roligt att vi på Ystad Ridklubb tillsammans delar världens bästa intresse!

Hoppas vi ses!

Uppdaterad: 30 AUG 2020 17:06 Skribent: Emma Persson/Lena Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL

ICA K

ICA Supermarket