Hoppa till sidans innehåll

Styrelseuppdrag?

27 NOV 2020 10:19
  • Uppdaterad: 27 NOV 2020 10:19

Är du själv eller någon du känner driven, social, lösningorienterad, brinner för vår fina ridklubb och framförallt är en ansvarstagande lagspelare?

Varje år bjuds vi medlemmar in till föreningens årsmöte. Har du varit med någon gång?
Det är ett jättespännande och intressant tillfälle att lära känna fler på klubben, ta del av viktig information så som till exempel olika samarbeten, vår ekonomiska situation, prisutdelning och årets verksamhetsberättelse.

Förutom allt detta så väljer vi även medlemmar till styrelsen. Styrelsemedlemmarna väljs på olika tidsperioder vilka är ett eller två år. Vår valberedning är ständigt på jakt efter nya styrelsekandidater. Det är sedan vi medlemmar som röstar fram de kandidater vi vill ha i vår styrelse. Eftersom vi är en ideell förening är det styrelsen som har det yttersta ansvaret avseende personal, ekonomi, anläggning, verksamhet, säkerhet, medlemmar och hästar.
Att sitta i styrelsen innebär många spännande, utmanande, utvecklande, kluriga och fantastiskt roliga tillfällen och uppgifter. Vill du nominera dig själv eller någon annan till styrelsen nästa år? Välkommen att kontakta valberedningens ordförande Pernilla Olsson via This is a mailto link.

Är du under 26 år och vill bli en del av YRUS-styrelsen? YRUS planerar roliga aktiviteter för alla våra medlemmar under 26 år. Välkomna att nominera dig själv eller någon annan via @yrk_yrus på Instagram.
Skribent: Styrelsen E N/Lena Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL

ICA K

ICA Supermarket