Hoppa till sidans innehåll

Hitta på hemsidan

02 SEP 2020 10:30
Oavsett om du är du ny medlem eller varit med länge så kan du hitta det mesta om vår förening på hemsidan.Men har du tänkt på att informationen ser olika ut på en dator och en mobil enhet?
  • Uppdaterad: 02 SEP 2020 10:30

Bilden nedan visar hur det ser ut på en dator. Alla sidor som har en undersida har en liten pil till höger.Håll markören över så kommer de att visa sig eller tryck på rubriken så kommer du in på huvudsidan och har då undersidorna som länkar till vänster. För till exempel Ridskola har vi samlat all info om höstterminen som när terminen startar och slutar samt hur man hittar till klubben och sista dag för uppsägning med mera på undersidan Höstterminen 2020.Tittar vi noga på den länken så ser vi att även den har en pil och innehåller undersidor.Det är dokument med priser (för ridlektioner), terminsplanering (när det är teori, bommar, hoppning) och anläggningsschema (underhåll och lektionstider).

När vi uppdaterar något så lägger vi alltid ut en nyhetsnotis på första sidan som vi oftast länkar till Facebook.

Kika på bilden nedan och fortsätt sen vidare så kommer det information om mobila enheter.

Bilden nedan är från en iPhone och där ser det lite annorlunda ut men informationen är densamma.Här trycker man på Meny uppe till vänster för att få fram länkarna.Väl där är det samma upplägg med pilar för undersidor och trycker man på Ridskola här så kommer en ny meny "Läs mer om Ridskola" för att få fram undersidorna.

Ta gärma en stund och titta runt lite, kllicka på länkar och se om du kanske hittar något du inte hade en aning om!

Till sist, kom ihåg att anlita våra sponsorer! Via datorn hittar du dem till höger på sidan och på en mobil längst ner.

Skribent: Lena Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL