Hoppa till sidans innehåll

Kropp och knopp

21 SEP 2021 08:10
Här kommer information om lördagens aktivitet.Den skulle ju egentligen ha varit förra året men nu äntligen är det dags!!Ta med de ni känner och kom!!
  • Uppdaterad: 03 AUG 2021 12:45

När: Lördag den 25 september

Tid: Det är fritt att genomföra loppet mellan klockan 11:00 – 14:00

Var: Loppet genomförs på Ystads Idrottsplats, Saltsjöbadsvägen 17, 271 39 Ystad

Anmälan: Måndag den 13 september för att vi ska veta på ett ungefär hur många vi blir, men det går även bra att anmäla sig efter detta datum

 

Nyhet: IFK Ystad handboll kommer att vara medarrangör till detta lopp, vilket

kommer innebära lite förändringar. Vi kommer att kalla det en aktivitetsdag,

där vårt lopp är i fokus såklart, men vårt mål är att integrera allmänheten att

delta ihop med vår målgrupp.

 

Viktigt: På detta lopp kan alla delta utifrån sina förutsättningar och sträckor och underlag är anpassade för alla, så att alla kan genomföra loppet på sitt vis. Efter målgång får du en medalj och frukt. En bit bort från målgång serveras det korv med bröd och dricka till det. Detta är gratis för målgruppen och kostar 20:- för alla utomstående som vänner, personal, ledsagare, kontaktperson, allmänheten med flera.

Alla besökare/deltagare som väljer att sponsra med minst 20 kronor till Viggo Foundation, kommer automatiskt vara med i utlottningen av våra fina priser från våra sponsorer. Utlottningen sker ca klockan 14:30.

I samarbete med vår huvudsponsor   

image3iuvs.png

 

Övrigt: Vi säljer våra armband för 40:- med texten #UNIK

imagesv3y.png

Nytt för i år är våra upptryckta tygkassar som kostar endast 50:-

imagearcy.png

Under dagen kommer vi att ha olika aktiviteter runt omkring som du kan testa på efter du genomfört loppet och väntar på utlottning av priser. Där kommer finnas bland annat en ansiktsmålning, käpphästhinderbana, fanzone med IFK Ystad a-lag, handbollsmål att kast handbollar och troligen något mera.

För att sedan sluta denna aktivitetsdag på bästa sätt, så har vi som avsikt att träffas på kvällen i Surbrunnsparken, där det spelas musik av en DJ och deltagare betalar 100:- i inträde där det ingår alkoholfri dryck samt en korv med bröd eller hamburgare. Tiden är mellan 18:00 – 21:00. Detta är dock endast under planering och kan korrigeras med annan tid och pris. IFK Ystad kommer vara ansvariga.

Allt vi lyckas samla in under denna akltivitetsdag går oavkortat till Viggo Foundation! Vad den sammanlagda summan blir kommer vi sedan lägga ut på vår facebook sida, Fritid LSS Ystad.

Håll avstånd!!

Vi ses den 25 september!

 

Skribent: Johanna Cratz/Lena Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL

ICA K

ICA Supermarket