Hoppa till sidans innehåll

Sarah Knutsson


Jag är 21 år och bor i Ystad med min sambo. Till vardags studerar jag dubbelt upp, dels mångfaldsstudier (internationell migration och etniska relationer) vid Malmö Universitet, och en personlig tränare-/ kostrådgivarutbildning på distans vilket jag trivs väldigt bra med! Jag har inte ridit på nästan 3 år, men är fortfarande aktiv i föreningen eftersom jag har ett stort intresse för föreningslivet i allmänhet och såklart Ystad Ridklubb i synnerhet.

Jag har varit aktiv inom ridklubben i snart 10 år, alltså nästan 50 % av mitt liv. Jag har hittills pysslat med en del olika saker: Jag har ridit i lektionsverksamheten, varit lördagsledare, utbildat mig till ungdomsledare, hållt i en del ridlektioner, drivit och suttit på alla möjliga styrelseposter i ungdomssektionen YRUS, haft häst i privatstallet, både ridit i och varit lagledare för ponnylaget och varit anställd som ekonomiassistent. Efter några år i styrelsen som YRUS-representant och senare suppleant är jag nu ordinarie ledamot. Det känns väldigt spännande! Som ni förstår ligger YRUS och ungdomsverksamheten mig varmt om hjärtat, men jag värnar om föreningens helhet och att skapa mervärde för alla våra medlemmar. Jag är intresserad av hur föreningen kan utvecklas vidare inom alla aspekter och kanske framförallt utöver det vi redan sysslar med idag.

Tack vare det pågående stora anläggningslyftet har vi fått möjligheten att lyfta blicken för att ta Ystad Ridklubb till nya höjder. Det kommer vi göra tillsammans och arbetet har redan startat - spänn fast säkerhetsbältet så åker vi!

Uppdaterad: 14 APR 2022 08:25 Skribent: Sarah Knutsson/ E N /Lena Nilsson
E-post: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL