Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Ystad Ridklubbs ridcenter är vackert beläget med fin ridterräng in på knutarna och ligger i Ystads sandskog bara några minuter från Ystad centrum. För dig som inte har tillgång till bil finns busshållplats på gångavstånd.

Vi har välskolade hästar, utbildade ridlärare och ett genomgripande säkerhetstänkande skapar trygghet både för elever och personal.
Anläggningen kvalitetssäkrades 2005och fick skylten Godkänd ridskola och Godkänd anläggning av Svenska Ridsportförbundet. Skånes Ridsportförbund följer upp med besök vart tredje år och var på Ystad Ridklubb senast under hösten 2016. Vi fick mycket beröm för vår fina anläggning och vår fina ridskola.

Vi erbjuder Dig som medlem

-          Ridhus 85 x 23m
- Belyst utomhusridbana
- Fina uteridmöjligheter, bl.a. ridslinga.

-          Gräsbana
- Utbud av tävlings- och träningstillfällen.

-          Utbildad personal och ridlärare

-          Ridskola

Du ansöker om medlemskap i Ystad Ridklubb genom att mail till oss This is a mailto link

Ange  namn, adress och fullständiga personuppgifter.

När ansökan beviljas kommer du att få en faktura hemskickad som ska vara betald innan du rider på anläggningen eller löser licens/tävlar på tävlingar med lägsta status inbjudningstävling.

All träning kräver medlemskap i Ystad Ridklubb.
Användande av ridhjälm är obligatoriskt för alla som rider på Ystad Ridkllubb.

För er som vill tävla för Ystad Ridklubb! Tänk på att för att licensen ska vara giltig måste Du ha betalt medlemsavgiften.

Utdrag ur 2019 års TR 

Mom 130

3. Medlemsavgift

För att licensen ska kunna vara giltig ska ryttaren ha betalt medlemsavgift för året i den organisation ryttaren avser att tävla för.

Mom 150

2. Ryttarlicens

2.1.1. Ryttarlicens krävs från inbjudningstävling och uppåt. Ryttarlicens löses genom inbetalning av licensavgiften i TDB till Svenska Ridsportförbundet. Ryttarlicens löses per kalenderår eller som endags/meetinglicens. Ryttaren ska ha betalt medlemsavgift för året i den organisation ryttaren avser att tävla för. Ryttare 

Uppdaterad: 23 JAN 2021 15:49 Skribent: Lena Nilsson

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ystadridklubb@ystad....

Se all info

Sparbanken syd

Flügger

stallshopen

 

YA

XL