Hoppa till sidans innehåll

Dressyrträning för Olof Axelsson


Dressyrträning för Olof Axelsson hösten 2019

10 oktober - både för dig som vill rida men även för dig som vill få din häst tömkörd. Välkomna med er anmälan, senast måndagen den 7 oktober till This is a mailto link

OBS: Det brukar vara väldigt populärt så anmäl er i tid..

Först till kvarn.. Vid stort intresse har medlemmar hos Ystad Ridklubb företräde                                                                                                                             

Det kostar 670 kr att träna. Passet är ca 40 minuter.Man kan också välja att vara två (eller själv) och rida i 60 minuter för 1000 kr.

För er  som inte har anläggningskort på Ystad Ridklubb tillkommer det en anläggninsgavgift på 100 kr/ tillfälle.Kom ihåg att betala det till klubben.

För er som önskar delta på någon av ridskolans hästar så tillkommer en hästhyra.

Är du intresserad eller vill veta mer: kontakta oss på:   This is a mailto link

Lite om Olof:

Olof har på heltid ägnat sig åt utbildning av dressyrhästar sedan 1999. Han red SM som ponnyryttare och junior och åkte redan som 17-åring till Tyskland där han tillbringade två lärorika år som arbetande elev hos Jonny Hilberath. Efter tyskland var Olof Ehrengranathstipendiat på Flyinge under två och ett halvt år, och har därefter bedrivit egen verksamhet parallellt med beridarjobb hos bland andra Flyine AB och Hageby Gård. Olof är diplomerad unghästutbildare genom yrkesprov och B - tränare i dressyr. Han har ridit flera bruksprov och visat ett stort antal unghästar på alla förekommande unghästtester, däribland flera finalister i Avelschampionatet och Falsterbo.
Utöver det dagliga arbetet med tävlingshästarna har Olof många uppdrag som tränare runt om i landet, bland annat som dressyrlärare på Beridarprogrammet på Flyinge. Sedan två år tillbaka har inriktningen på verksamheten skiftat fokus något, från unghästar och deras förberedande, till personlig utveckling och tävlingssatsning, både den egna och elevernas.

Uppdaterad: 03 OKT 2019 08:03 Skribent: Ystad Ridklubb/Lena Nilsson

 

image002

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sparbanken syd

Elit[1]

Stall Molleröd

colorama

Subway

Flügger

stallshopen

 

RA

YA

XL

SU

ICA K

BB

rhtc

ICA Supermarket