Hoppa till sidans innehåll

Sponsoravtal


Blå loggo färg

SPONSORAVTAL

 

Följande avtal har träffats mellan

 

Säljare: Sponsorn/Annonsörens (köparens)

 

Ystad Ridklubb (YR) ___________________________________

 

Orgnr: 848000-9052 ___________________________________

 

Bredastensvägen 30-36 ___________________________________

 

271 72 Köpingebro ___________________________________

 

Ystad ridklubb, som startades 1927, ligger i Bredasten utanför Ystad. Vi är en förening med ca 400 medlemmar (75% är ungdomar och då till störst del flickor). Klubben består av två stallar med 22 boxar i varje stall, en ridhall, en utebana samt ett mindre boningshus och diverse förrådsbyggnader.

Föreningen har en ridskoleverksamhet där man erbjuder knatteridning, nybörjaridning för vuxna, ungdomar och barn, dressyrgruppen och hoppgrupper. Vi har även ridskolegrupper som vänder sig till barn, unga och vuxna med olika funktionsnedsättningar.

Sammanlagt rider det 150 elever i ridskoleverksamheten. Vi är mycket stolta över vår ridskola. Verksamheten består även av andra delar och pågår mer eller mindre året runt då vi även erbjuder lovverksamheter såsom utetritter, uthyrning av lektionshästar och ridläger.

Föreningen har en mycket aktiv ungdomsförening, YRUS, som arrangerar många olika aktiviteter för klubbens medlemmar som är under 26 år.

Vårt ridhus används även av privatryttare – personer som är medlemmar i klubben som har anläggningskort hos oss. Det finns även möjlighet att hyra stallplats hos oss som privatryttare.

Klubbens vision är att bli en ledande ridklubb avseende ungdoms- utbildnings- och tävlingsverksamhet, samt att kunna utveckla verksamhetsgrenen ridturism. Klubben har också en målsättning om att kunna arrangera tävlingar på nationell nivå.

Vår verksamhet finansieras med ridskoleavgifter, föreningsbidrag, sponsorsbidrag och intäkter från olika arrangemang vi anordnar som tex olika ridtävlingar. Vi har även under de sista åren haft förmånen att få besök av ryttare som tävlar/tävlat på internationell nivå; Maria Gretzer, Lisen Bratt Fredriksson och Alex Zetterman för att nämna några. Dessa arrangemang drar mycket åskådare. I år har vi även haft besök av föreningen ”Ung Cancer” som haft en heldag med hästaktiviteter hos oss för sina medlemmar, unga personer med cancerdiagnos. Vi deltar även i olika arrangemang som anordnas runt om i kommunen bla genom att erbjuda ponnyridning vid Nationaldagsfirandet och Nybrostrandsdagarna.

Vi har möjlighet att erbjuda olika paketlösningar till våra sponsorer;

 

Stora paket Vi har för dig som vill synas väl i alla våra sammanhang gjort ett helpaket. Du får ha en skylt/banderoll i ridhuset, logga på vår hemsida med länk till

Er hemsida Pris: 5.000:-/år (kostnad för tillverkning av skylt/banner i ridhus tillkommer)

 

Lilla paketet. Ni får Er logga på vår hemsida med länk till Er hemsida samt Ert företagsnamn uppräknat i lista vid vår tävlingsplats. Pris: 1.000:-/år

 

Eget paket; Ni har även möjlighet att skräddar sy ett eget sponsorspaket tex med valfritt belopp(högre el lägre än ovan) eller varor/tjänster till vår verksamhet. Nu kan även här få logga på vår hemsida med länk till Er hemsida. Ert företagsnamn kommer att finnas på en särskild sponsorstavla som hänger i ridhusets foajé.

I det egna paketet väljer vi att sponsra med:______________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

__________________________________________________________________________________

 

Sponsorsbeloppet kommer faktureras ut årligen från Ystad Ridklubb. Avtalstiden löper under minst ett (1) år. Möjlighet finns att teckna under längre period.

 

Detta sponsorsavtal är giltigt under perioden:_____________________________________________

(Önskad avtalstid)

 

Köpingebro Datum__________________ Ort:________________Datum:_________

 

 

_________________________________ _________________________________

För Ystad Ridklubb                               Sponsorn/Annonsör/köpare

Namnförtydligande                                Namnförtydligande

 

Avtalet upprättas i två exemplar som undertecknas av båda parter

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:38 Skribent: Jeanette Johansson-Ånmark/Lena Nilsson

 

image002

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sparbanken syd

Elit[1]

Stall Molleröd

colorama

Subway

Flügger

stallshopen

 

RA

YA

XL

SU

ICA K

BB

rhtc

ICA Supermarket