Hoppa till sidans innehåll

Sponsorinfo


Ystad 2015-09-01

Ystad Ridklubb söker nya sponsorer till sin verksamhet

Ystad ridklubb, som startades 1927, ligger i Bredasten utanför Ystad. Förening har idag ca 400 medlemmar (75% är ungdomar och då till störst del flickor). Klubben består av två stallar med 22 boxar i varje stall, en ridhall, en utebana samt ett mindre boningshus och diverse förrådsbyggnader.

Föreningen har en ridskoleverksamhet där man erbjuder knatteridning, nybörjaridning för vuxna, ungdomar och barn, dressyrgruppen och hoppgrupper. Vi har även ridgrupper som vänder sig till barn, unga och vuxna med olika funktionsnedsättningar. Sammanlagt rider det 150 elever i ridskoleverksamheten. Vi är mycket stolta över vår ridskola. Verksamheten består även av andra delar och pågår mer eller mindre året runt då vi även erbjuder lovverksamheter såsom utetritter, uthyrning av lektionshästar och ridläger. Föreningen har en mycket aktiv ungdomsförening, YRUS, som arrangerar många olika aktiviteter för klubbens medlemmar som är under 26 år. Vårt ridhus används även av privatryttare – personer som är medlemmar i klubben som har anläggningskort hos oss. Det finns även möjlighet att hyra stallplats hos oss som privatryttare. Klubbens vision är att bli en ledande ridklubb avseende ungdoms- utbildnings- och tävlingsverksamhet, samt att kunna utveckla verksamhetsgrenen ridturism. Det finns även en ambition om att kunna arrangera tävlingar på nationell nivå samt att utveckla verksamheten riktad till personer med olika funktionsnedsättningar.

I verksamheten arbetar 4 personer som alla arbetar deltid. Liksom som hos alla andra föreningar bedrivs mycket av verksamheten/arrangemangen på ideell basis. Vår verksamhet finansieras med ridskoleavgifter, föreningsbidrag, sponsring från olika företag och intäkter från olika arrangemang vi har hos oss. Arrangemangen vi erbjuder är olika ridtävlingar. Vi har även under de sista åren haft förmånen att få besök av ryttare som tävlar/tävlat på internationell nivå; Maria Gretzer, Lisen Bratt Fredriksson och Alex Zetterman för att nämna några. Dessa arrangemang drar mycket åskådare. I år har vi även haft besök av föreningen ”Ung Cancer” som haft en heldag med hästaktiviteter hos oss för sina medlemmar, unga personer med cancerdiagnos. Vi deltar även i olika arrangemang som anordnas runt om i kommunen bla genom att erbjuda ponnyridning vid Nationaldagsfirandet och Nybrostrandsdagarna.

Vi alltid öppna för diskussion med företag som kan tänka sig att bli sponsorer för att stötta vår fina verksamhet. Vi erbjuder Er en företags-/sponsorplats i vårt ridhus som är flitigt besökt under våra olika arrangemang. Passar även på att nämna att vi planerar att arrangera en familje-/aktivitetsdag för våra sponsorer. .

Har ni några frågor gällande sponsorspaketen så hör gärna av Er! På vår hemsida hittar ni även en länk till mall för vårt sponsorsavtal.

 

För Styrelse i Ystad ridklubb

Jeanette Johansson-Ånmark, Styrelseledamot med sponsorsansvar

0708-440811, This is a mailto link

 

Ni kan även ta kontakt med vår verksamhetschef i frågan;

Annika Phil, Verksamhetschef

070-814 84 88, This is a mailto link

Uppdaterad: 24 MAR 2017 14:42 Skribent: Jeanette Johansson-Ånmark/Lena Nilsson

 

image002

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sparbanken syd

Elit[1]

Stall Molleröd

colorama

Subway

Flügger

stallshopen

 

RA

YA

XL

SU

ICA K

BB

rhtc

ICA Supermarket