Hoppa till sidans innehåll

Tips på Pay & Jump i Malmö

09 JAN 2019 09:09
Välkommen till årets första Pay & Jump på Malmö Ridklubb Söndagen den 20 januari. Malmö Ridklubb hälsar tillsammans med Granngården och Click & Style alla våra hästvänner välkomna till en härlig träningsdag på vår anläggning.
  • Skapad: 09 JAN 2019 09:09

Klasser från 0,30 upp till 1,15 och uppåt.

Hoppningen hålls inomhus 26×68 m i vårt ridhus Arenan. Framridning sker i vår utomhuspaddock 20×60 m (grus MakHippo) och Framhoppning sker i vårt ridhus Manegen 26×48 m (grus MakHippo). Alla våra ridhus har fått helt nya underlag inför årets inomhussässong. Första start är klockan 09.00 då vi börjar med Ponnyklasserna. Första klassen för dagen kommer att vara en kombinerad knatte & juniorklass som är till för alla dom som kanske är lite yngre eller nybörjare och som inte är så vana vid Pay & Jump. I denna klass hoppar vi 30-40 cm kanske tillsammans med en ”coach/ledsagare” på banan om man vill eller själv. Höjden anpassar vi efter häst/ryttare. I dom lite högre klasserna kompletterar vi banan med ett alternativt vattenmattehinder.

Anmälningsavgiften är 100 kr/start och och betalas via TDB. Efteranmälan kostar 130 kr/start.

Passa på att tillsammans med familj och hästvänner göra en utflykt och besöka Malmö Ridklubb. Hela familjen kan hänga med! Visste ni att vi ligger endast 5 minuters gångväg från ett av europas bästa shoppingcenter, Emporia. Kanske vill någon i familjen hänga med och shoppa lite på Emporia under tiden.

Anmmälan gör du via TDB

Mer information hittar du på vår hemsida malmoridklubb.se

Skribent: Annika Pihl/Lena Nilsson
Epost: Adressen Gömd

 

image002

 

 

Postadress:
Ystad RK - Ridsport
Bredastensvägen 30-36
27172 Köpingebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Sparbanken syd

Elit[1]

Stall Molleröd

colorama

Subway

Flügger

stallshopen

Sponsra1

RA

YA

XL

SU

ICA K

BB

rhtc

ICA Supermarket