SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ystad Ridklubb
Glädje - Gemenskap - Trygghet - Utveckling

Bli medlem i Ystad Ridklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till oss på Ystad Ridklubb!

Fler bilder (+52) >>

 

Hej på dig! Vi är den lilla ridskolan utanför Ystad, med närhet till skog och natur, utbildad personal och duktiga ungdomsledare. Där våra viktigaste ledord är Glädje, Gemenskap, Trygghet och Utveckling. Vi erbjuder ridning för nybörjare samt rutinerade unga och vuxna, hoppspecial, dressyrspecial, tävlingsgrupp och funkisridning. Vi har Lära med Häst hos oss, vi tar emot elever från skolor, vi samarbetar med försäkringskassan och arbetsförmedlingen för att ge de som behöver det en chans till arbetsträning, vi har daglig verksamhet hos oss två dagar i veckan och utöver detta också erbjuder vi tävlingsmöjligheter, i både lag och individuellt, för de som har som mål att tävla. Vår ungdomssektion YRUS är prisbelönt både genom Trygghetspriset 2022,  Årets Ungdomssektion Skåne 2018 & 2023 samt Årets Förening av Lions 2023 för sitt hårda arbete för trygghet och gemenskap. Dessutom hittar vi på en massa roliga grejer tillsammans, både inom ungdomssektionen och föreningen i sig. På vår förening står vi för hästvälfärd, följer både vår egen men också Ridsportförbundets Värdegrund samt Ridsportens Ledstjärnor och hjälps åt att sprida värme, omtanke, engagemang och att alltid säga HEJ

 

Vill du bli en del av oss? Här kan du bli medlem: Bli medlem här

 

Medlem helår junior Pris: 330 kr
Medlem helår senior        Pris: 430 kr

 

Vill du börja rida hos oss? Här kan du ange en intresseanmälan: Intresseanmälan Ridskola

 

Varmt välkommen till oss! Vi hoppas att du kommer trivas! 

Medlemsinformation
2024-04-19 11:53
Äntligen börjar våren visa sig och vi får nog alla lite mer energi.
 
Även styrelsen har fått igång energiflödet och det pågår febril aktivitet. Många bollar är i luften och vi tänkte passa på att informera er lite så ni vet vad vi pysslar med.
 
Sponsorgruppen jobbar mycket med att söka bidrag. Till exempel har vi sökt bidrag för att fixa vid vår infartsväg. Det pågår en ansökan om att förbättra vårt underlag i ridhuset och även bidrag för kringkostnader till vår stora dressyrtävling i v35 är på väg att skickas in. Vi håller alla tummar och tår för att vi ska få en del av det vi har sökt i alla fall, och vi hoppas ni också gör det.
 
Vi har märkt att vårt elevantal på ridskolan har minskat något denna terminen och det är väl förståeligt med tanke på det rådande ekonomiska läget i Sverige, men det kan ju också vara andra anledningar till att man har slutat. Vi kommer därför skicka ut en enkät till alla våra medlemmar för att få en bättre bild över vad man som medlem tycker är bra eller lite sämre - så håll utkik på mailen, den kommer.
 
Vi kommer arrangera en fixardag den 19 maj. Har ni något speciellt vi behöver fixa med då så hojta till Jessica eller Johanna så får vi med det på listen. Hoppas att vi är många som ses!
Tävlingssäsongen har också rullat igång. Vi arrangerade den första tävlingen för året i helgen som gick. Näst på tur står en WE tävling där vi har fått äran att arrangera en kvalklass till Stockholm International Horse Show. Så är ni sugna på att titta på riktigt bra WE, boka in den 26:e maj i kalendern.
 
Ha det fint i solen!
Fixardag - 19 maj
2024-04-19 11:53
Hej alla medlemmar!
 
Söndagen den 19/5 kl 10.00 ska vi ha en fixardag på klubben. Då hjälps vi åt att fixa, laga och slänga saker men vi ska såklart också ha det trevligt ihop! Det blir korvgrillning under dagen och det kommer att finnas roliga aktiviteter för barnen.
 
Skriv gärna en kommentar nedan om ni har möjlighet att delta. Man kan komma förbi en stund eller vara med hela dagen. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få!
 
Har ni verktyg och maskiner som ni tror kan vara till nytta får ni gärna ta med er detta.
 
Tillsammans gör vi vår klubb fin!
Startlista dressyr - Pinchos Cup
2024-04-19 11:52

Äntligen är det dags för Pinchos Cup! Som vi har längtat! På lördag är dressyren först ut och här kommer startlistan till den. Vi ses i helgen och stort lycka till alla startande - kom ihåg att ha roligt och visa uppskattning till din häst!

Temavecka - program
2024-04-19 11:50

Välkomna på våra olika aktiviteter vecka 18 när vi har temavecka! Här kan ni samla på er massor av ny kunskap men också hänga med stallkompisarna! Hoppas att vi ses! 

BLI MEDLEM






 
Våra vänner